news

Niže uspehe u svom pink svetu!

March 28, 2024

Fatalna  Stanija Dobrojević, koja je i jedina s ovih prostora koja je u šoubiznisu, modelingu i influensingu postigla zapažene uspehe i van granica naše zemlje, nedavno je spakovala kofere i posle burnog perioda odletela u Majami gde joj, po svemu sudeći, ruže cvetaju na svim poljima.

 

Stanija je nedavno svima izmamila uzdahe kada je u bebi-roze kompletu zasijala na događaju jednog svetski poznatog modnog brenda, čije je ona jedno od vodećih zaštitnih lica.

Stanija  pozirala je pred objektivima fotoreportera, a potom, očekivano, odradila i seriju nešto provokativnijih selfi fotografija kojima je rasplamsala maštu svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Ipak, najveću pažnju privukao je set fotografija kod pink jednoroga gde je Stanija, kako kažu u komentarima, pokazala “drugačiju, nežniju sebe”.

 

 

Stanija, takođe, osim brojnih poslovnih uspeha ima još jedan veliki razlog za slavlje! Naime, njen zvanični nalog na Instagramu, koji je već godinama jedan od najpraćenijih, dostigao je neverovatnu brojku od više od dva miliona pratilaca, na čemu se Stanija zahvalila javno.

Hvala, volim vas sve – ponosno je poručila Dobrojevićeva.

Izvor: pink.rs